Perleporten

Click here to edit subtitle

 

Pris kr 250,- + porto eksp. kr 90,-

Vi sender faktura.

Anmeldelser:

"Denne boken vil utfordre ditt syn på endetiden ... Jeg har studert Bibelens profetier i mer enn 30 år, og Joel Richardson har utfordret mine mest grunnleggende holdninger på en effektiv måte ...

Du skylder deg selv å bli utfordret du også.”

- Joseph Farah, Grunnlegger & Adm. Dir i World Net Daily
--------------------------------------------------


Dette er den beste boken om Bibelens profetier jeg noensinne har lest. Den har fullstendig forandret mitt syn på hva Bibelen sier om endetiden.”

- Alan Singler, Militær Etterretningsanalytiker, Hæren. Pensjonert fra USAs Forsvarsdepartement, Radiovert.

--------------------------------------------------


“Joels bok, Dyret fra Midtøsten, er en bibelsk sunn, historisk grundig og fagmessig begrunnet bok som beviser uten altfor mye tvil akkurat hvor Antikrist vil komme fra og hvilke nasjoner han vil føre mot Jerusalem.

Det trenger å komme en rystelse blant dagens profetilærere som har gått glipp av denne opplagte konklusjonen. Du kan bli sjokkert om du ikke leser med et åpen sinn og med et hjerte som de kristne i Berøa.”

- Bill Wilson, Journalist, kommentator og forfatter av Skodd til krig, Å leve seierrikt i Endetiden. (Warshod, Living Victoriously in the End Times.)

--------------------------------------------------


“Joel Richardson er en forfatter som MÅ leses. Mens mange bibellærere har lært oss å se mot Vesten for oppfyllelsen av Bibelens profetier, er Richardsons perspektiv og dokumentasjon rett på sak.

Joel minner oss på at Guds trone ikke er kledd i USAs, Storbritannias eller EUs flagg.

Joel leder leseren tilbake til det faktum at Bibelen tvers igjennom er en Israels-sentrert / Midtøsten-orientert bok og at vi må se mot Østen for å se oppfyllelsen av Bibelens profetier og ikke mot Vesten.”

- Ray Gano, Forfatter av “Overlev den kommende stormen,” (Surviving the Coming Storm). Leder av www.prophezine.com


------------------------------------------------


”Joel Richardson ble håndplukket av Gud og gitt en spesiell åpenbaring om bibelske profetier som gjelder endetiden.

Gjennom hans undervisning vil du få de løse trådene til å samles og bli forbløffet over de mysterier han bretter ut fra Daniels bok og Åpenbaringsboken.”

- Sid Roth, internasjonalt kjent messiansk jødisk leder og TV-vert.

----------------------------------------------


Dyret fra Midtøsten
Hva Bibelen sier om en islamsk Antikrist

Islam er det mektigste antikristelige system i verden og vi ser i dag en voldsom radikalisering. Islamismen truer Israels eksistens og forfølger jøder og kristne mer enn noe annet. Trusselen vil i tiden som kommer vokse i styrke og omfang.


I den muslimske verden kjempes det nå for gjenopprettelsen av det islamske imperium, kalifatet, som eksisterte fra 632-1923. Enten det er lederne fra Iran og Tyrkia eller de mange terrororganisasjonene som det Muslimske Brorskap, Hamas, Al-Qaida, Al-Shabaab, Boko Haram og ISIS, så har alle det samme målet, nemlig å gjenopprette et mektig islamsk kalifat.


Joel Richardson har laget et solid fundament ut ifra Bibelen om islams sentrale rolle i endetiden. Hans grundige undervisning taler for at Antikrist vil bli leder av et gjenoppstått islamsk rike og at hans fremste tilhengerskare vil komme fra folkene i Midtøsten.

Verden er i våre dager vitne til fødselsveene til gjenopprettelsen det grusomme "dyret" i Midtøsten. Om du ønsker å forstå hvordan dagens hendelser bereder veien for oppfyllelsen av profetiene om de siste dager, så er dette boken for deg.


Promovideo av boken, norsk tekst

TV reklame, 30sekunder

TV intervju med forfatter

Se video fra TV programmet "Jewish Voice Today"

med forfatteren Joel Richardson

Les intervju med ansvarlig utgiver på Norsk, 

David Lindhjem ( Perleporten.org)